OVERNACHTEN ONDER

DE KASTEEL RUÏNE


Wij bieden onze gasten de mogelijkheid om te overnachten in één van onze hotelkamers. Deze gerenoveerde kamers zijn van uitstekende kwaliteit. Elk van onze kamers beschikt over eigen badkamer, toilet, douche. salontafel en tv. Tevens hebben wij aantrekkelijke groepsarrangementen voor kleine tot middelgrote groepen.

Wij beschikken over diverse kamers voor zowel 2, 3 als 4 persoonsgroepen. Uiteraard is het mogelijk met grotere gezelschappen gebruik te maken van onze hotel-accommodatie. Tijdens speciale evenementen zoals bijvoorbeeld de Amstel Gold Race en kerstmarkten, hebben wij speciale arrangementen. Wenst u hier meer informatie over neem dan contact met ons op.

Geniet van de prachtige historische binnenstad

KAMER
PRIJZEN


Wij hanteren standaardprijzen. Bij reserveringen van grotere groepen is het mogelijk speciale arrangementen te bespreken. Wij werken ook samen met een aantal boekingsites, met elk hun eigen voorwaarden en aanvullende kosten. De prijzen kunnen dus per boekingssite verschillen.

Neem contact op
 
Dag1 pers.2 pers.3 pers.4 pers.
Ma - vrn.v.t.€ 79,-€ 115,-€ 139,-
Za - zon.v.t.€ 79,-€ 115,-€ 139,-
Incl.OntbijtOntbijtOntbijt
Niet inbegrepen: de gemeentelijke heffing(toeristenbelasting €2,00 p.p./nacht) en eventuele boekingskosten bij boeking via andere aanbieders
Nota: De kamerprijzen kunnen afwijken bij speciale arrangementen, evenementen of acties.